Menu

Η φιλοσοφία μας

Κοινωνική ομάδα είναι ένα σύνολο ανθρώπων, που βρίσκονται σε αλληλοεπίδραση, σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, ως προς την επίτευξη ενός σκοπού, που τελικά καθορίζει και τον τύπο της συγκεκριμένης ομάδας. Τα μέλη της κοινωνικής ομάδας επικοινωνούν συστηματικά και εργάζονται για έναν κοινό σκοπό.

Η ασφαλιστική εταιρία και οι υπάλληλοί της, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, το προσωπικό των συνεργαζόμενων νοσηλευτικών και διαγνωστικών κέντρων, οι γιατροί και νοσηλευτές, τα συνεργεία αυτοκινήτων, η οδική βοήθεια, οι πραγματογνώμονες, οι διακανονιστές, οι εργαζόμενοι στα διάφορα τηλεφωνικά κέντρα εξυπηρέτησης, η εισπρακτική εταιρία κ.α. και εν τέλει οι ασφαλισμένοι πελάτες, συνθέτουν μια πολυπληθή κοινωνική ομάδα, που καθημερινά συναλλάσσεται και αλληλεπιδρά.

Κοινός σκοπός είναι η ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας αλλά και της ασφαλιστικής συνείδησης των ελλήνων καταναλωτών, προς όφελος του πελάτη, των εταιριών, που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην ασφαλιστική αγορά, αλλά και της ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της.

Ένας τόσο μεγάλος στόχος είναι αδύνατο να επιτευχθεί από μεμονωμένες δυνάμεις.

Όλοι εμείς, λοιπόν, που υπηρετούμε αυτόν τον σκοπό είμαστε υποχρεωμένοι να μάθουμε την τέχνη τού «μαζί».

Εύχομαι, στο τέλος της διαδρομής, οι συνεργάτες μου και εγώ να έχουμε συμβάλλει, έστω και κατ΄ ελάχιστο, στην εδραίωση τού «μαζί» στην ασφαλιστική αγορά.

Ιωάννης Σταυρακούκας
Διευθυντής ομάδας πωλήσεων
Εθνικής Ασφαλιστικής

Γιατροί

Η υπερπαραγωγή γιατρών, που καταγράφεται με ένταση τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχει ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να διαθέτει, σε σχέση με τον πληθυσμό της, τους περισσότερους εξειδικευμένους γιατρούς. Συνολικά ο αριθμός των γιατρών στην Ελλάδα (ειδικευμένοι και χωρίς ειδικότητα) κυμαίνεται γύρω στις 69.000 (ΕΛΣΤΑΤ 2015). Αυτό μας φέρνει σταθερά τα τελευταία χρόνια στην 1η θέση μεταξύ των χωρών - μελών του ΟΟΣΑ, σε αναλογία γιατρών με πληθυσμό.

Όταν λοιπόν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε το γιατρό, που θα εμπιστευτούμε την υγεία μας, τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί η προσφορά ιατρικών υπηρεσιών είναι μεγάλη και οι πληροφορίες, που τις συνοδεύουν τις περισσότερες φορές είναι αντικρουόμενες.

Ποια είναι όμως τα κυριότερα χαρακτηριστικά, που οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να έχει ο γιατρός μας;

  • Να είναι άρτια καταρτισμένος και επιστημονικά ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις στην ειδικότητά του
  • Να είναι έμπειρος
  • Να είναι φιλικός και προσιτός στην επικοινωνία, λύνοντάς μας και την πιο ανόητη απορία μας
  • Να μας αντιμετωπίσει φιλικά και ανθρώπινα σαν ασθενείς και όχι εμπορικά σαν πελάτες – ασθενείς
  • Να μας υποδείξει το συντομότερο και οικονομικότερο τρόπο για να γίνουμε καλά, ακόμη και αν αυτό είναι οικονομικά εις βάρος του, δηλαδή να μην μας ταλαιπωρήσει με άσκοπες εξετάσεις ή και επεμβάσεις

Οι γιατροί μας

Θέλω να συμμετέχω στην ομάδα *

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια!

*Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται και έχει έντονη παρουσία στους παρακάτω ασφαλιστικούς κλάδους και εξυπηρετεί σε ετήσια βάση πάνω από 1.000 ασφαλισμένους. Ζωής και υγείας. Αυτοκινήτων και οδικής βοήθειας. Πυρός και συναφών κινδύνων. Αστικής ευθύνης. Κατά παντός κινδύνου. Πλοίων και σκαφών. Ομαδικών ασφαλίσεων


Ιωάννης Σταυρακούκας: Η αποστολή του, όπως συνηθίζει να λέει, είναι να συντονίζει τους συνεργάτες του, ώστε να εργάζονται συστηματικά και με σύγχρονες μεθόδους, να διατηρούνται σε υψηλό παραγωγικό επίπεδο και μέσω της δια βίου εκπαίδευσης, να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους.

Χαρίλαος Βίλλας: Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Αφού εργάστηκε ως υπεύθυνος δικτύων, το 2005 αποφάσισε να αλλάξει καριέρα και να ασχοληθεί με κάτι σαφώς πιο επικοινωνιακό αλλά και με μεγαλύτερες προκλήσεις, την ιδιωτική ασφάλιση. Έτσι, έκτοτε εργάζεται ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική και παράλληλα είναι ενεργό μέλος της ομάδας του insurance2day.gr.

Γιώργος Καπράλος: Αν και είναι κάτοχος bachelor's degree στη διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων κατάφερε να οδηγήσει την καριέρα του στον τομέα των ασφαλίσεων. Προτίμησε να ασχοληθεί με τον αναπτυσσόμενο κλάδο των ασφαλίσεων ξεκινώντας την σταδιοδρομία του στο χώρο απ’ την Εθνική Ασφαλιστική, όπου δραστηριοποιείται ως ασφαλιστικός σύμβουλος απ’ το 2009.
 

Αννή Τσαμκόσογλου: Από το 2004 δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό κλάδο ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην ΕΘνική Ασφαλιστική και το 2017 παρακολούθησε το πρόγραμμα σπουδών του IFA ACADEMY- INDIVIDUAL RISK MANAGEMENT.

Γιατί να επιλέξω το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου;Με αδιάψευστο κριτήριο τη «Συμ-μετοχή», αναζητούμε συνεργάτες, οι οποίοι θα γίνουν συμμέτοχοι στην εργασιακή μας πορεία και μέτοχοι στα επιχειρηματικά μας βήματα.

Εξ-ασφάλισε την καριέρα σου!