Menu

Ιωάννης Σταυρακούκας

Ο Ιωάννης Σταυρακούκας θα μπορούσε σήμερα να είναι προπονητής σε κάποια ομάδα μπάσκετ στην Α’ Εθνική αν δεν τον κέρδιζε στο μεταξύ μια άλλη Εθνική, η Ασφαλιστική. Γεννημένος το 1969 και πατέρας τριών παιδιών, ο Γιάννης σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση.

Αφού εργάστηκε για μια δεκαετία ως προπονητής καλαθοσφαίρισης (1989 -1999) και εξειδικεύτηκε στην οργάνωση και διοίκηση αθλητικών σωματείων καθώς και στην ανάπτυξη των ακαδημιών του αθλήματος, έκανε την πρώτη του επαφή με το αντικείμενο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Ήταν το 1996 όταν παρακολούθησε τα σεμινάρια ασφαλιστικών συμβούλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, που άμεσα του κέντρισαν το ενδιαφέρον και αποτέλεσαν σημαντική ευκαιρία επαγγελματικής εξέλιξης. Έκτοτε συνεργάζεται με την Εθνική Ασφαλιστική, την μακροβιότερη ασφαλιστική εταιρεία στην Ελλάδα.

Το 1999 απέκτησε την άδεια διαμεσολάβησης για πωλήσεις αμοιβαίων κεφαλαίων και επενδυτικών προϊόντων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το 2008 την άδεια του Συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων και τo 2015, αφού έδωσε εξετάσεις στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, την άδεια του μεσίτη ασφαλίσεων.

Από το 2008 ηγείται μιας ομάδας συνεργατών, η οποία υφίσταται μέχρι και σήμερα και αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία της ομάδας του insurance2day.gr, το οποίο ιδρύει το 2016 με στόχο την ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης των πολιτών.

Το 2017 εξειδικεύεται στην ανάλυση και διαχείριση οικονομικών κινδύνων, που ασφαλίζονται και στην ψηφιακή οργάνωση και εξυπηρέτηση δικτύων πωλήσεων, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην ετήσια σχολή του IFA ACADEMY.

Μετρώντας πια πάνω από 20 χρόνια στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, ο Γιάννης Σταυρακούκας δραστηριοποιείται ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής αλλά και ως Συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων.

Η αποστολή του, όπως συνηθίζει να λέει, είναι να συντονίζει τους συνεργάτες του, ώστε να εργάζονται συστηματικά και με σύγχρονες μεθόδους, να διατηρούνται σε υψηλό παραγωγικό επίπεδο και μέσω της δια βίου εκπαίδευσης, να αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους.

Αδιαπραγμάτευτη αρχή της επαγγελματικής του φιλοσοφίας είναι να δημιουργεί συνεργάτες, που θα είναι πραγματικά χρήσιμοι στους πελάτες τους και θα αποτελούν δημιουργικό παράδειγμα για την ασφαλιστική αγορά.

Όραμα του είναι οι συνεργάτες του να εξασφαλίσουν εξαιρετική ποιότητα ζωής, μέσω της καριέρας τους δίπλα του, με μοναδικό αντάλλαγμα να κάνουν το ίδιο στους επόμενους, εδραιώνοντας στην κοινωνία την "τέχνη του μαζί".

Ιωάννης Σταυρακούκας
Συντονιστής ασφαλιστικών συμβούλων
Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
LinkedIn:https://www.linkedin.com/in/stavrakoukas/
Κινητό: 6975900326

Η τέχνη του μαζί

Το insurance2day.gr είναι ένα σύγχρονο και δημιουργικό project από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους-αναλυτές και λειτουργεί ως ένας τόπος συνάντησης για όσους δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά, άμεσα ή έμμεσα, και επιδιώκουν την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης.

Insurable Risk Management

Εισάγουμε μια καινοτόμο επιστημονική μεθοδολογία που ενημερώνει τον πολίτη για τις παροχές, αλλά και τις αδυναμίες του κρατικού του ταμείου και τον βοηθάει να παίρνει άμεσα αποφάσεις για τους κινδύνους (Insurable Risk Management) που απειλούν το εισόδημα και την περιουσία του.

Ενημερώσου για τις παροχές αλλά και τις αδυναμίες του Κρατικού σου ταμείου!

Μάθε περισσότερα

Notebook

Θέλω να συμμετέχω στην ομάδα *

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια!

*Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας.

Γιατί να επιλέξω το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου;Με αδιάψευστο κριτήριο τη «Συμ-μετοχή», αναζητούμε συνεργάτες, οι οποίοι θα γίνουν συμμέτοχοι στην εργασιακή μας πορεία και μέτοχοι στα επιχειρηματικά μας βήματα.

Εξ-ασφάλισε την καριέρα σου!