Menu

ΓΙΑΤΡΟΙ

Η υπερπαραγωγή γιατρών, που καταγράφεται με ένταση τις τελευταίες δύο δεκαετίες, έχει ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να διαθέτει, σε σχέση με τον πληθυσμό της, τους περισσότερους εξειδικευμένους γιατρούς. Συνολικά ο αριθμός των γιατρών στην Ελλάδα (ειδικευμένοι και χωρίς ειδικότητα) κυμαίνεται γύρω στις 69.000 (ΕΛΣΤΑΤ 2015). Αυτό μας φέρνει σταθερά τα τελευταία χρόνια στην 1η θέση μεταξύ των χωρών - μελών του ΟΟΣΑ, σε αναλογία γιατρών με πληθυσμό.

Όταν λοιπόν έρχεται η στιγμή να επιλέξουμε το γιατρό, που θα εμπιστευτούμε την υγεία μας, τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί η προσφορά ιατρικών υπηρεσιών είναι μεγάλη και οι πληροφορίες, που τις συνοδεύουν τις περισσότερες φορές είναι αντικρουόμενες.

Ποια είναι όμως τα κυριότερα χαρακτηριστικά, που οι περισσότεροι από εμάς θα θέλαμε να έχει ο γιατρός μας;

Να είναι άρτια καταρτισμένος και επιστημονικά ενήμερος για τις τελευταίες εξελίξεις στην ειδικότητά του
Να είναι έμπειρος
Να είναι φιλικός και προσιτός στην επικοινωνία, λύνοντάς μας και την πιο ανόητη απορία μας
Να μας αντιμετωπίσει φιλικά και ανθρώπινα σαν ασθενείς και όχι εμπορικά σαν πελάτες – ασθενείς
Να μας υποδείξει το συντομότερο και οικονομικότερο τρόπο για να γίνουμε καλά, ακόμη και αν αυτό είναι οικονομικά εις βάρος του, δηλαδή να μην μας ταλαιπωρήσει με άσκοπες εξετάσεις ή και επεμβάσεις

Οι συνεργάτες μου και εγώ, μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποιοι γιατροί έχουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά (είναι σίγουρο ότι δεν τους γνωρίζουμε όλους και ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί). Σκεφτήκαμε, όμως, να σας συστήσουμε όσους ήδη γνωρίζουμε και δεσμευόμαστε πως όποτε αντιλαμβανόμαστε κάποιον γιατρό με αυτά τα "προσόντα" θα τον προσθέτουμε άμεσα στις προτιμήσεις μας, εμπλουτίζοντας τη λίστα με περισσότερες επιλογές.

Ελπίζουμε ότι αυτή η πρωτοβουλία, που συμβάλλει στην εδραίωση του «μαζί», να σας φανεί χρήσιμη.

Ιωάννης Σταυρακούκας
Διευθυντής ομάδας πωλήσεων
Εθνικής Ασφαλιστικής

Η τέχνη του μαζί

Το insurance2day.gr είναι ένα σύγχρονο και δημιουργικό project από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους-αναλυτές και λειτουργεί ως ένας τόπος συνάντησης για όσους δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά, άμεσα ή έμμεσα, και επιδιώκουν την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης.

Insurable Risk Management

Εισάγουμε μια καινοτόμο επιστημονική μεθοδολογία που ενημερώνει τον πολίτη για τις παροχές, αλλά και τις αδυναμίες του κρατικού του ταμείου και τον βοηθάει να παίρνει άμεσα αποφάσεις για τους κινδύνους (Insurable Risk Management) που απειλούν το εισόδημα και την περιουσία του.

Ενημερώσου για τις παροχές αλλά και τις αδυναμίες του Κρατικού σου ταμείου!

Μάθε περισσότερα

Notebook

Θέλω να συμμετέχω στην ομάδα *

Απαραίτητα προσόντα η διάθεση για μάθηση και το ισχυρό κίνητρο για επαγγελματική δημιουργία και επιτυχία χωρίς όρια!

*Η πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα γίνει ο πολύτιμος σύμβουλός σας.

Γιατί να επιλέξω το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου;Με αδιάψευστο κριτήριο τη «Συμ-μετοχή», αναζητούμε συνεργάτες, οι οποίοι θα γίνουν συμμέτοχοι στην εργασιακή μας πορεία και μέτοχοι στα επιχειρηματικά μας βήματα.

Εξ-ασφάλισε την καριέρα σου!